0756 047 345

Jurgis Kairys la Bucharest International Air Show 2014 - ORA10.ro

Și în acest an, producătorul de ceasuri Vostok-Europe (www.ora10.ro) a fost cel care a adus cel mai așteptat moment - spectacolul campionului mondial la acrobație aviatică Jurgis Kairys

Bucharest Internaţional Air Show & General Aviation Exhibition, cel mai mare show aerian din România, a avut loc sâmbătă și duminică (21-22 iunie 2014) pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–AurelVlaicu. Spectacolul din acest an, care celebrează 90 de ani de la înfiinţarea Aeroclubului României, a reunit 100 de aeronave în evoluţii aeriene şi expuse publicului,precum şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti de elită.

 Peste 120.000 de vizitatori au văzut cum cerul s-a umplut de momente extrem de spectaculoase, de zâmbete și de inimioare. La sol, spectatorii show-ului aerian au avut parte de o expoziţie cu elicoptere militare, radare şi sisteme de lansare a rachetelor.

Jurgis Kairys (n. 1952), reprezentantul Vostok-Europe la eveniment, a stârnit ca de obicei cele mai vii reacții, manevrele sale fiind rezultatul a zeci de ani de experiență la cel mai înalt nivel. Între intervențiile sale, Jurgis a fost permanent alături de fanii săi, cărora le-a acordat autografe și alături de care s-a fotografiat.

„Mă bucur că am putut fi și anul acesta alături de iubitorii acrobațiilor aeriene din România și observ că de la an la an sunt tot mai mulți spectatori,” a declarat Jurgis Kairys, care a acceptat pentru a doua oară invitația Vostok-Europe la BIAS.

De altfel, Vostok-Europe a creat chiar și un ceas dedicat lui Jurgis Kairys, al cărui design incapsulează spiritul său curajos, nonconformist, precum și semnătura sa stilizată. Acesta este disponibil în serie limitată (www.ora10.ro).

Pentru informații suplimentare: www.ORA10/contact

Jurgis Kairys / Vostok-Europe / ORA10.ro

www.ORA10.ro

https://www.facebook.com/ORA10.ro

 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.11.2014