0756 047 345

Cum alegem un ceas - ORA10.ro

În primul rând asigurați-vă că ceasul cumpărat este de la un magazin autorizat și interesați-vă de garanție.

Ceasul poate fi ales în funcție de necesități, buget, sau pur și simplu pe post de accesoriu cu personalitate care să vă reprezinte.
Când cumpărați un ceas pentru a-l oferi cadou este important de știut ce personalitate are sarbatoritul/a, stilul lui/ei vestimentar, modul de viață și preocupările acestuia/eia pentru a-i oferi cel mai potrivit ceas.
Atenție, gusturile dvs. pot să nu coincidă tot timpul cu gusturile sărbătoritului/ei. Pentru ajutor, în astfel de situații nu ezitați să apelați la personalul nostru specializat.

Dacă doriți sa cumpărați un ceas pentru dvs. asigurați-vă că se potrivește personalității dvs. și stilului dvs. sport, business sau casual, dacă-l folosiți la sporturi nautice sau la costum...

De exemplu:
Ceasul pentru sporturile nautice va fi unul sport, obligatoriu cu cheiță pe șurub și la minimum 10 ATM (100 m). Citiți cu atenție descrierea tehnică.

Ceasurile business / elegante în general nu au rezistență ridicată la scufundări / sporturi nautice, dar rezistă la ploaie spalat pe mâini sau stropire accidentală. Aceastea se remarcă prin stil si eleganță.

Ceasurile casual sunt potrivite pentru purtatul de zi cu zi atât la o ținută mai elegantă cât și una mai sport, în funcție de necesități, ceasurile sunt dotate cu diverse instrumente de calcul, acest lucru le conferă atat o utilitate cât și un aspect remarcabil. 

În general in zilele noastre ceasul reprezintă mai mult un „accesoriu util” care ne reprezintă personalitatea sau o pasiune pentru orologeriea din toate timpurile.

Pentru ajutor specializat în alegerea ceasului potrivit nu ezitați să ne contactați atât telefonic cât și pe e-mail.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 02.12.2013