0756 047 345 Showroom Ora10

Ceas Buran (Swiss)
Lady Loving

Cadran crem, cifre aurii

Cod: B38 228 6 127 0 | Cod intern: 4106

Pret: 948,00 lei
Sau 948 puncte de fidelitate. » detalii

Pret vechi: 1.264,00 lei

Transport in 24 ore GRATUIT!

Garantie: 24 luni.

b-230
b-229
b-228
b-227
b-226
b-225

Descriere:

• Mecanism ЕТА 956.412

• 4 diamante pe cadran

• Carcasa placata aur

• Geam cristal sapphire

Ceasul face parte din gama LADY LOVING, realizat de catre Buran SA, in Elvetia. Garantie 2 ani.  Produsul este livrat in cutie originala, cu manual de exploatare si carte service. La cerere poate fi impachetat sub forma de cadou si mesaj personalizat, contra cost - 20 RON (TVA inclus).

Specificatii:

 • Informații generale
  • Tip
   Dama
  • Display
   Analog
  • Tip mecanism
   Quartz
  • Mecanism
   ETA 956.412
  • Proveniență mecanism
   Elvetia
  • Rezistență la apă
   3 ATM
 • Funcții suplimentare
  • Data
   Da
 • Carcasă
  • Diametru carcasă
   34 mm
  • Grosime carcasă
   8 mm
  • Material carcasă
   Otel inoxidabil
  • Placare carcasă PVD
   Aur
  • Culoare carcasă
   Auriu
 • Cadran
  • Pietre prețioase pe cadran
   Diamante
  • Culoare cadran
   Crem
  • Material geam
   Sapphire
 • Curea
  • Culoare curea
   Crem
  • Material curea
   Piele naturala / Satin
  • Lățime curea
   16 mm
  • Tip cataramă
   Clasica
  • Culoare cataramă
   Auriu
 • Alte specificații
  • Greutate
   38 gr.
  • Altele
   Diamante pe cadran

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. ORA10.ro garanteaza ca produsul achizitionat este conform cu fotografia prezentata. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Buran (Swiss) – linia invizibila dintre confort si frumusete Imbinarea perfecta intre design, ergonomie si frumusete este una dintre caracteristicile principale ale acestui brand. Produse la inceput de Volmax, ceasurile Buran au pastrat ideea de la care au plecat si anume de a materializa si abstractiza in design-ul acestora frumusetea si bogatia Rusiei. De-a lungul timpului remarcabili artisti, ingineri si oameni de stiinta rusi si-au pus amprenta asupra intregii lumi, de asemenea arhitecturile magnifice ale cladirilor si fatadele acestora sunt printre cele mai reprezentative la nivel global. Toate acestea concentrate intr-un ceas elegant, cu o imensa incarcatura culturala si artistica, special creat de oameni pasionati. In prezent, Buran produce ceasuri de mana mecanice si automate din materiale de cea mai buna calitate, fabricate de cei mai priceputi ceasornicari din zona muntilor Jura, Porrentruy, Elvetia – inima industiei ceasurilor elvetiene.

Acest produs poate fi achizitionat folosind 948 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Cod produs: #4106 | Cod producator: Buran (Swiss) B38 228 6 127 0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

S.C. Vostok Spirit S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17886.

S.C. Vostok Spirit S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. Vostok Spirit S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Vostok Spirit S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Vostok Spirit S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.
*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office [at] ora10.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. Vostok Spirit S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia S.C. Vostok Spirit S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-ul www.ora10.ro poate seta module cookie in browserul dvs.

 

Garantie internationala:

Ceasul poate fi reparat in oricare din tarile in care exista un distribuitor oficial al marcii in cauza timp de un an de la data achizitionarii.

Garantie locala 2 ani:

Pe langa garantia internationala a producatorului de un an va oferim inca un an garantie doar pentru produsele cumparate de pe www.ORA10.ro sau din magazinele Vostok-Spirit.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de furnizorul nostru sau de catre noi. Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificatul de garantie, conform legislatiei in vigoare.

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

La solicitatrea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente si prezenta garantie.

Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea necorespunzatoare a produsului, de exemplu: modificari nepermise, interventii de reparatii neautorizate, nerespectarea indicatiilor producatorului pe care le gasiti in manualul de utilizare al produsului. Consumatorul are obligatia sa respecte cu strictete instructiunile producatorului specificate in manualul de utilizare, deoarece utilizarea necorespunzatoare a produsului atrage automat anularea garantiei.

Pe durata garantiei, in cazul in care produsul nu mai poate fi reparat de catre service-ul local sau a ajuns in service-ul local mai mult de 3 ori in timp de 6 luni, produsul se va trimite catre producator pentru a fi inlocuit cu unul nou sau se vor inlocui doar anumite componente din produs in urma unei expertize, se va da un nou termen de garantie care curge de la data preschimbarii produsului. La achizitionarea produsului consumatorul are obligatia sa verifice daca acesta este in perfecta stare, nedeteriorat si sa ceara efectuarea probei de functionare in prezenta sa (valabil pentru achizitiile facute direct din magazinul fizic). Reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare.

Garantia nu acopera lipsa unui accesoriu sau a unei parti a produsului constatata de catre cumparator dupa achizitionarea acestuia.
Garantia acopera exclusiv mecanismul ceasului, buna functionare a acestuia conform parametrilor producatorului si toate viciile de fabricatie.

Termenul maxim de realizare a interventiei service in perioada de garantie este de 60 de zile (in functie de stocul de piese de schimb al producatorului).

NU fac obiectul garantiei:

 • Urmatoarele componente (fiind considerate consumabile): geam, coroana, telescop, carcasa, elemente decorative, buton, remontoar,  placaj, baterie, curea/bratara, accesorii.
 • Neprezentarea de catre consumator a prezentului certifcat de garantie, in original.
 • Nerespectarea conditiilor de utilizare specificate in cartea tehnica a produsului.
 • Interventii de reparatii neautorizate, efectuate in alte centre service decat cele autorizate de catre producator.
 • Defectiunea constatata este cauzata de folosirea improprie, (lovituri, socuri puternice etc) sau neatenta exploatare a ceasului (ex.: se constata folosirea remontoarului sub apa), nerespectarea indicatiilor WR (rezistenta la apa), contactul cu substante caustice, solventi, adezivi, detergenti, expunerea la campuri magnetice puternice sau la diferente bruste de temperaturi extreme (care duc la dereglarea mecanismului), frecarea cu obiecte/suprafete dure, purtarea/pastrarea in medii cu praf sau cu umiditate ridicata.

Nota:
Pe durata garantiei produslui reparatiile vor fi efectuate in mod gratuit.
Alte reparatii ce nu intra sub incidenta garantiei se vor efectua contra cost.
Expedierea produselor defecte din provincie catre service (si retur), indiferent daca sunt in garantie sau nu, va fi suportata in totalitate de catre cumparator.
Transportul este GRATUIT catre service si retur in cazul unor defectiuni aparute in prima luna de la achizitionare (30 zile).

Recomandari pentru buna functionare a produsului:

 • Urmariti si respectati indicatiile privind rezistenta la apa (water resistant) a ceasului.

Atentie!

 • A nu se folosi remontoarul sub apa sau in conditii de temperaturi extreme!
 • Daca un ceas isi pierde accidental etanseitatea si observati urme de condens in interiorul acestuia este necesar sa va prezentati imediat la service. Orice intarziere duce la deteriorarea grava a mecanismului.
 • Este recomandat ca la cel putin 2 ani sa se efectueze o revizie generala a ceasului intr-un centru autorizat. Schimbarea bateriei, reglarea abaterii mecanismului sau curatarea acestuia nu sunt considerate interventii asupra mecanismului ceasului.
 • Schimbarea imediata a bateriei cand aceasta da semne de slaba functionare (secundarul bate din 5 in 5 sec.). Bateria consumata ramasa in ceas o perioada de timp poate duce la deteriorarea ireversibila a mecanismului. Se recomanda schimbarea ei in centrul service autorizat.

Pentru mai multe instructiuni, manuale de utilizare, modele intrati pe: www.ora10.ro magazin online autorizat.

Rezistenta la apa:

 • Fara indicator WR: este de evitat orice contact cu apa sau mediul umed.
 • WR 5 ATM (50 m): rezista la spalat pe maini, stropire usoara, ploaie.
 • WR 10 ATM (100 m): rezista la innot de suprafata, spalat masina cu furtunul.
 • WR 20 ATM (200 m): rezista la scufundari, sarituri in apa.
 • WR 30 ATM (300 m) rezista la scufundari profesionale.
 • Pentru o mai buna etanseitate sunt recomandate modelele cu cheita pe surub.

Acuratete mecanism:

 • Ceasurile automatice sau mecanice: intre -20/+40 sec/24 ore, la temperatura normala (între 5°C și 35°C)
 • Ceasurile Quartz (cu baterie): intre -10/+30 sec/luna, la temperatura normala (între 5°C si 35°C)

Aceasta garantie este acordata in conformitate cu Legea nr.449/2003, modificata si adnotata in O.G. nr.174/2008 privind obligatiile ce revin agentilor economici ce comercializeaza produse de folosinta indelungata destinate consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii sau sugestii
referitoare la produsele noastre nu ezitaţi
să ne scrieţi sau să ne sunaţi

Date de contact www.ora10.ro:
Tel. Comenzi: 0756.047.345, 0720.725.470, 0733.765.567
Service: 0766.270.220, 021.335.91.96

  Magazin in Bucuresti - Mall Afi Cotroceni

 Vostok Spirit (Bucuresti)
 Tel: 0756 047 260

Program: Duminica - Joi: 10.00 - 22.00
Vineri - Sambata: 10.00 - 23.00
In centrul comercial Afi Cotroceni Mall
Bd. Vasile Milea, Nr. 4 Sector 6, Bucuresti

 

 

  SHOWROOM & office in Bucuresti
Vostok Spirit (showroom)
Tel: 021 / 252 13 97
Program: Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
Sambata -Duminca: inchis
Str. Calin Ottoi, Nr. 11, Sector 2, Bucuresti

 

 

  www.ORA10.ro - online shop
Magazin-ora10

 

      www.ora10.ro (online)

    Str. Calin Ottoi, Nr. 11, Sector 2, Bucuresti
    Comenzi telefonice: Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
    Tel.: 0720 725 470 (Vodafone)
0733 765 567 (Telekom)
0756 047 345 (Orange)
    Comenzi online: NONSTOP

  

Email:
office@ora10.ro
service@ora10.ro
info@ora10.ro

Date firma:
Firma: S.C. VOSTOK SPIRIT S.R.L.
Registrul comerţului: J40/7821/2008
C.I.F.: RO23824249
Oraş: Bucureşti, Sector 2
Banca Transilvania
Sucursala: Lacul Tei
Cont Lei: RO95BTRL04401202J78746XX