0756 047 345

Puncte de fidelitate - ORA10.ro

Ce sunt punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare comanda efectuata la ORA10.ro. Punctele se acorda calculand 5,00% din valoarea totala a comenzii. Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei comenzi.
Punctele se acumuleaza pentru fiecare comanda livrata si achitata. Pentru fiecare 20.00 lei comandati veti primi cate un punct de fidelitate. Valoarea unui punct este de 1 leu.
Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

Conditii generale.

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.
Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.
Nu se acorda puncte de fidelitate pentru comenzile platite prin SMS. Nu se acorda puncte de fidelitate pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate sau pentru comenzile ce contin produse aflate la promotie.

Cum folosesc punctele de fidelitate?

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa-l folositi si sa apasati butonul "Foloseste punctele”.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 13.10.2017