0756 047 345

Confidentialitate - ORA10.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL va colecta urmatoarele date cu caracter personal:

 • Nume si Prenume
 • Telefon
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Numele si prenumele persoanei care primeste coletul
 • Telefonul persoanei care primeste coletul

 

WWW.ORA10.RO colecteaza date cu caracter personal pe paginile site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  În virtutea înregistrării voluntare pe website-ul ORA10.RO sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor ORA10.RO, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către ORA10.RO în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL date cu caracter personal.


Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese. Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul sau Membrul se va adresa ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie de la aceste prevederi va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

ORA10.RO/SC VOSTOK SPIRIT SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

 

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-ul www.ora10.ro poate seta module cookie in browserul dvs.

 

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.05.2018