0756 047 345

Service - ORA10.ro

9

 

CONTACT SERVICE:
Orarom / Vostok Spirit
Bd. Dimitrie Cantemir, Nr. 16, Sector 4, Bucuresti.
Tel: 0766.270.220, 021.335.91.96
E-mail: [email protected], [email protected]
Program: Luni - Joi: 09.00 - 17.00

                  Vineri: 09.00 - 16.00

La expedierea ceasurilor catre service, indiferent daca sunt in garantie sau nu, transportul tur/retur va fi suportat in totalitate de catre cumparator. TRANSPORT GRATUIT TUR/RETUR va fi suportat de catre ora10.ro in cazul defectiunilor aparute in primele 30 de zile calendaristice de la achizitie. La expedierea coletului catre service va rugam sa puneti in interior GARANTIA produsului, produsul defect si un biletel cu descrierea problemei produsului, adresa completa de retur si numarul dvs. de telefon.
Expedierea produselor se va face prin curierat rapid (din usa in usa) „Fan Courier“.

Conditii de acordare a garantiei

Garantie internationala:

Ceasul poate fi reparat in oricare din tarile in care exista un distribuitor oficial al marcii in cauza timp de un an de la data achizitionarii.

Garantie locala 2 ani:

Pe langa garantia internationala a producatorului de un an va oferim inca un an garantie doar pentru produsele cumparate de pe www.ora10.ro sau din magazinele Ora10.ro

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de furnizorul nostru sau de catre noi. Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificatul de garantie, conform legislatiei in vigoare. CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI: La solicitatrea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente si prezenta garantie. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea necorespunzatoare a produsului, de exemplu: modificari nepermise, interventii de reparatii neautorizate, nerespectarea indicatiilor producatorului pe care le gasiti in manualul de utilizare al produsului. Consumatorul are obligatia sa respecte cu strictete instructiunile producatorului specificate in manualul de utilizare, deoarece utilizarea necorespunzatoare a produsului atrage automat anularea garantiei.
Pe durata garantiei, in cazul in care produsul nu mai poate fi reparat de catre service-ul local sau a ajuns in service-ul local mai mult de 3 ori in timp de 6 luni, produsul se va trimite catre producator pentru a fi inlocuit cu unul nou sau se vor inlocui doar anumite componente din produs in urma unei expertize, se va da un nou termen de garantie care curge de la data preschimbarii produsului. La achizitionarea produsului consumatorul are obligatia sa verifice daca acesta este in perfecta stare, nedeteriorat si sa ceara efectuarea probei de functionare in prezenta sa (valabil pentru achizitiile facute direct din magazinul fizic). Reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare.
Garantia nu acopera lipsa unui accesoriu sau a unei parti a produsului constatata de catre cumparator dupa achizitionarea acestuia.
Garantia acopera exclusiv mecanismul ceasului, buna functionare a acestuia comform parametrilor producatorului si toate viciile de fabricatie.
Termenul maxim de realizare a interventiei service in perioada de garantie este de 60 de zile (in functie de stocul de piese de schimb al producatorului).

NU fac obiectul garantiei:

• Urmatoarele componente (fiind considerate consumabile): geam, coroana, telescop, carcasa, elemente decorative, buton, remontoar, placaj, baterie, curea/bratara, accesorii.
• Neprezentarea de catre consumator a certifcatului de garantie, in original.
• Nerespectarea conditiilor de utilizare specificate in cartea tehnica a produsului.
• Interventii de reparatii neautorizate, efectuate in alte centre service decat cele autorizate de catre producator.
• Defectiunea constatata este cauzata de folosirea improprie, (lovituri, socuri puternice etc.) sau neatenta exploatare a ceasului (ex.: se constata folosirea remontoarului sub apa), nerespectarea indicatiilor WR (rezistenta la apa), contactul cu substante caustice, solventi, adezivi, detergenti, expunerea la campuri magnetice puternice sau la diferente bruste de temperaturi extreme (care duc la dereglarea mecanismului), frecarea cu obiecte/suprafete dure, purtarea/pastrarea in medii cu praf sau cu umiditate ridicata.

Nota:

Pe durata garantiei produslui reparatiile vor fi efectuate in mod gratuit. Alte reparatii ce nu intra sub incidenta garantiei se vor efectua contra cost. Expedierea produselor defecte catre service (si retur), indiferent daca sunt in garantie sau nu, va fi suportata in totalitate de catre cumparator. Transportul este GRATUIT catre service si retur in cazul unor defectiuni aparute in prima luna de la achizitionare (30 zile).

Recomandari pentru buna functionare a produsului:

• Urmariti si respectati indicatiile privind rezistenta la apa (water resistant) a ceasului.
Atentie!: A nu se folosi remontoarul sub apa sau in conditii de temperaturi extreme!
• Daca un ceas isi pierde accidental etanseitatea si observati urme de condens in interiorul acestuia este necesar sa va prezentati imediat la service. Orice intarziere duce la deteriorarea grava a mecanismului.
• Este recomandat ca la cel putin 2 ani sa se efectueze o revizie generala a ceasului intr-un centru autorizat. Schimbarea bateriei, reglarea abaterii mecanismului sau curatarea acestuia nu sunt considerate interventii asupra mecanismului ceasului.
• Schimbarea imediata a bateriei cand aceasta da semne de slaba functionare (secundarul bate din 5 in 5 sec.). Bateria consumata ramasa in ceas o perioada de timp poate duce la deteriorarea ireversibila a mecanismului. Se recomanda schimbarea ei in centrul service autorizat.
Pentru mai multe instructiuni, manuale de utilizare, modele intrati pe: www.ora10.ro magazin online autorizat.

Rezistenta la apa:

• Fara indicator WR: este de evitat orice contact cu apa sau mediu umed.
• WR 5 ATM (50 m): rezista la spalat pe maini, stropire usoara, ploaie.
• WR 10 ATM (100 m): rezista la innot de suprafata, spalat masina cu furtunul.
• WR 20 ATM (200 m): rezista la scufundari, sarituri in apa.
• WR 30 ATM (300 m) rezista la scufundari profesionale.
Pentru o mai buna etanseitate sunt recomandate modelele cu cheita pe surub.

Acuratete mecanism:

Ceasurile automatice sau mecanice intre -20/+40 sec./24 ore, la temperatura normala (între 5°C și 35°C) Ceasurile Quartz (cu baterie): între -10/+30 sec./luna, la temperatura normala (între 5°C si 35°C)

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 13.08.2022