0756 047 345

Politica de returnare - ORA10.ro

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la ORA10.RO

Conditii generale de returnare:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie si certificatul de garantie in original, in termen de 30 de zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face gratuit, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Vostok Spirit S.R.L. va returna contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data la care suntem anuntati cu privire la decizia dvs.de a va retrage din prezentul contract. 

Pentru a returna un produs, va rugam sa ne comunicati in scris decizia de returnare (si optional motivul returului) si s-o atasati (semnata) produsului ce urmeaza a fi returnat sau printr-un mesaj pe E-mail la adresa: [email protected]. Va rugam sa mentionati contul IBAN in care vreti sa va viram contravaloarea produsului returnat.

Produsele se vor returna la adresa: S.C. Vostok Spirit S.R.L., str. Vatra Luminoasa nr. 106 BIS, Sector 2, Bucuresti, tel.: 0756 047 345

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. S.C. Vostok Spirit S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 60% din valoarea initiala a produsului.

Transportul este GRATUIT pentru toate produsele RETURNATE.

Contactati firma de curierat Fan Courier la tel: 021 9336 mentionand ca aveti de livrat un colet cu plata transportului la destinatar pe contractul S.C. Vostok Spirit S.R.L.

Vostok Spirit S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre S.C. Vostok Spirit S.R.L. cade in sarcina Clientului.

Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. Vostok Spirit S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

 

Va dorim spor la cumparaturi si nu uitati ca in cazul in care nu sunteti hotarat daca vi se potriveste produsul, puteti sa-l comandati pentru a-l proba si daca nu va place il puteti returna gratuit in termen de 30 de zile calendaristice!

 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 27.06.2023